Nůž na pečivo

Nůž na pečivo má zoubkovanou čepel umožňující snadné a čisté řezání křupavé kůrky a měkkého středu bez rozmačkání nebo roztrhání pečiva. Při používání nože na pečivo je důležité dbát na správnou techniku řezání, aby se minimalizovalo roztrhání pečiva. Nejlepší je pečivo držet v jedné ruce a nůž v druhé. Nůž se pak jemně zatlačuje dolů a posouvá se dopředu a dozadu, aby se pečivo řezalo rovnoměrně a bez námahy.

3 položek celkem
Na pečivo
980 Kč

Damaškový nůž na pečivo o velikostí 8" palců pro snadné krájení chleba či bagety.

Kód: 55
Na pečivo
980 Kč

Damaškový nůž na pečivo o velikostí 8" palců pro snadné krájení chleba či bagety.

Kód: 51
Yu ROSEWOOD Na pečivo 01
1 290 Kč

Rosewood nůž na pečivo damaškový  8", pro snadné krájení chleba či bagety.

Kód: 257
Česká firma
Česká firma
ferové podmínky
Doprava zdarma
Doprava zdarma
K objednávce nad 900 Kč
Odeslání do druhého dne
Odeslání do druhého dne
na jakékoliv místo
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR